Wednesday 20 April 2011

Mézières




20-4-2011
Tiende dag Mézières
Vandaag 2 berichten tegelijk. We hebben 2 pittige dagen achter de rug.
Veel klimmers, vandaag een klimmer van 10 procent, en ettelijke van 7 procent. De laatste afdaling was 9 procent.
We kwamen er gisterenavond achter dat onze Monique niet 68, maar 78 was. Wat een stoer wijfie! Ze heeft een heerlijk maal voor ons gemaakt. We eten als vrachtwagenchauffeurs.We werden door haar om 6 uur gewekt, toen was zij al bij de bakker geweest voor ons ontbijt, wel ontroerend hè!

Vanmorgen om 7 uur al op de fiets naar Mézières, via Marines, Vigny, Tessancourt en Gargenville, nu aan de Seine in Mézière.We zitten nu weer in een luxe hotel, onze fietsen staan voor onze kamer, veilig vast. Op de foto's zie je wat voor "aftrek" we nog hebben, op onze ouwe dag. We worden overal zo hartelijk behandeld!!

Morgen proberen we Chartres te halen 75 km.

1 comment:

  1. Ma als onversneden hartenbreekster weer met mannen op de foto, terwijl de batterijen opgeladen worden, zoals dat heet! Deze episode in haar element aan de bar :-) Kennelijk heft ze zoveel glaasjes Anisette dat ze haar handschoenen erbij aan moet trekken :-D
    Mooi ook om te zien hoe die linker een opschepperig verhaal staat te vertellen (vermoedelijk niet over zijn fietstochten) en die rechter vol ongeloof toe staat te kijken.

    ReplyDelete