Tuesday 26 April 2011

Tours

26-4-2011
Zestiende dag

Zoals het er nu uitziet blijven we nog een dag in Tours. Maar er is hoop aan de horizon!! Rita is vanaf vanmorgen 9 uur bezig met contacten in Nederland. Haar eigen dealer liet het behoorlijk afweten. De KOGA fabriek was uiterst vriendelijk en behulpzaam, maar kon toch ook niet veel meer doen dan ons naar sites op internet verwijzen.
We zijn toen maar naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker gegaan, die haar telefonisch door verbond met een Nederlander(die voor e- bikes uit Nederland werkt) Peter Kokken, die de knowhow hoe heeft heeft van de KOGA software. ( ik noem zijn naam omdat andere Sint Jacob gangers hier iets aan kunnen hebben.) Hij was de "reddende engel"!!
Hij heeft haar nu gestuurd naar een fietsenmaker, met blijkbaar die "kennis" in huis, hier nog geen kilometer vandaan. Ze belde net dat het een uurtje zou duren, vandaar "hoop".
Het is nu bijna 17.30, we zijn er druk mee geweest. We zijn zo vriendelijk behandeld door de fietsenmaker, die doet er alles aan om de fiets zo snel mogelijk klaar te maken voor ons. Het resultaat is dat we nu weten dat we hier nog zeker 3 of 4 nachten moeten blijven. Er wordt een nieuw achterwiel op gestuurd, omdat het probleem in de motor/sensoren zit. Het goede van deze tegenvaller is, dat we gelukkig door kunnen, we zijn nu in topvorm, we blijven positief!!we komen weer in de lucht als we hier vertrekken.

No comments:

Post a Comment