Friday 6 May 2011

Angoulème

6-5-2011
Zes en twintigste dag (18e fietsdag)

Gisteren de oude abdij in Charroux bezocht, meer dan 11 eeuwen oud, verwoest in de 100 jarige oorlog, nu nationaal monument.
Vannacht waren we dus de enige gasten, Kim en Michael, de eigenaren sliepen boven ons. Zij stond dus voor ons vroeg op om ontbijt te maken, terwijl ik voor haar naar de bakker ging.
Vòòr acht uur hadden we de eerste klim al weer te pakken,richting Asnois, Surin, Nanteuil, Valence naar Coulgens, waar we nu aan de lunch zitten. Tot nu toe een pittige dag met vooral veel wind(tegen) , veel klimwerk en " vals plat" . De batterij van Rita staat voor de zekerheid in de oplader voor de laatste kilometers.
Nu zitten we aan de lunch heerlijke gemalen groentesoep, met veel kaas erin, lekker smullen!! Straks door richting Angoulème, waar we gaan slapen weten we nog niet, omdat onze route niet door de stad gaat.

We zijn aangekomen toch in Angoulème we zitten in een Etap hotel, de fietsen staan bij ons in de kamer , ruimte genoeg! We zijn moe en voldaan, dit was het voor vandaag. We zijn wat afgeweken van de route, dus morgen eerst zoeken !!

Fiets in de slaapkamer

No comments:

Post a Comment