Thursday 5 May 2011

Charroux

5-5-2011
Vijf en twintigste dag

Vanmorgen heerlijk ontbijtbuffet! Om 8 uur eerst de drukke stad Poitiers uit. Daarna weer heerlijk het platte land in langs Nouaillé-Maupertuis,Vernon, Gencay, Château- Garnier en La Chapelle- Bâton naar Charroux. Een kleine plaats met een marktpleintje. Een leuk restaurant, waar we vroegen of er een hotel was. De eigenaar (een heel aardige Engelsman) bood ons een kamer aan, hij heeft één kamer speciaal voor Sint Jacob gangers. Die kamer wordt nu in orde gemaakt voor ons. En we hebben Wifi.

Onderweg krijgen we hoe langer hoe meer support, veel auto's die toeteren, zwaaien en ons een goede reis wensen. Geloof het of niet, het zijn vooral leuke mannen!! Rita denkt dat het aan haar blonde (geblondeerd!!) paardenstaart ligt, daar houden we het dan maar op!! Met die helmen op en korte broek aan lijken we natuurlijk nog jonge blommen!

Onze kamer is inmiddels klaar, een grote kamer, met twee twee persoons bedden, dus we slapen weer breeduit vannacht!( zie foto). We doen vanavond mee met de " curry maaltijd". Morgen Engels ontbijt!

Dank nog voor alle meelevende berichtjes, dat stellen we erg op prijs!!

Onze grote slaapkamer voor vannacht

Een Engelsman! als baas

2 comments:

  1. Nou ik ben blij dat jullie weer lekker weer op weg zijn and dat jullie de moed niet hebben opgegeven in Tours

    ReplyDelete
  2. Vanuit een zonovergoten Kopenhagen genieten we weer van jullie jeugdige verwikkelingen met mannen van verre! Het zal hoe zuidelijker jullie komen niet minder worden...Vergeten jullie niet dat jullie tocht een religieuze achtergrond heeft??? Het is af en toe alsof we een Interrail-blog lezen van 2 meisjes van 18, al hebben jullie een toereikend budget en roken jullie geen hasj. Het zal wel wennen zijn voor jullie als jullie weer door Heerlen/Haarlem fietsen, zonder commentaar te krijgen. Nou ja, je kan dan natuurlijk ook weer je helm opzetten...

    ReplyDelete