Monday 16 May 2011

Logroño

16-5-2011
Zes en dertigste dag( 28e fietsdag)


Vanmorgen met alle wandelaars een uitgebreid ontbijt buffet genuttigd. We vertrokken om 9 uur, in tegenstelling tot gisteren behoorlijke tegenwind. Het ging ons goed af vandaag. De garmin leidde ons weer op de goede weg.


Meteen al fietsten twee leuke Brazillianen met ons op. We gingen gezellig met zijn vieren koffie drinken in het centrum van Estella, een leuk stadje. Ze wilden met ons blijven fietsen, omdat ze problemen hadden met de weg vinden. Maar we merkten al gauw dat ze te ver achter bleven. We hebben ze tenslotte maar in de steek gelaten! De hele route was erg heuvelachtig, we hebben ons goed geweerd en zijn zelf vebaasd, dat we het zo snel gedaan hebben.

Via Estella, Los Acros en Viana in Logroño aangekomen, al om 15. 30u in het hotel, recht tegenover de kathedraal in het centrum. Rita kent dit stadje goed, omdat ze hier twee keer (ook vorig jaar) eerder geweest is met Hans. We gaan straks gezellig het centrum in, want na het douchen zijn we altijd weer aardig monter!

Vlak voor Logroño, veel pelgrims op de weg









Onderweg kwamen we 2 Braziliaanse pelgrims tegen. We hebben een poosje met ze gefietst. Samen in Estella een kopje koffie gedronken. Toen we wilden betalen was het al door hun betaald. Ze stonden buiten op ons te wachten en we bedankten ze. Een volgende stop is er niet meer van gekomen. We raakten ze kwijt, ze moesten steeds lopen. ze hadden nog geen conditie denken we. Ze waren met huurfietsen gestart in St J Pied de Port tja. Onze spieren waren al getraind. Bovendien spreken wij geen Portugees en zij geen Engels, handen en voetenwerk was de 'conversatie' -taal steeds. Met Eugenie op de foto.

Onze fietsen op de eerste verdieping, onze slaap etage

No comments:

Post a Comment