Monday 2 May 2011

Tours

2-5-2011
Twee en twintigste dag
We hebben net te horen gekregen dat het wiel niet alleen uitgevonden, maar eindelijk ook aangekomen is. Om 2 uur gaan we kijken hoe ver de reparatie vordert.

We hebben nu onze teveel aan bagage naar Nederland gestuurd, we kregen een doos waarin van ons
vouw /en plakwerk werd gevraagd, het is ons gelukt in ieder geval. En nu duimen dat het goed afloopt!!

We hebben in die 9 dagen gelukkig een heel leuk hotel gehad, met een schat van een eigenares, die erg meeleefde. We kennen Tours nu op ons duimpje door de vele wandelingen.
We zitten nu aan de lunch met uitzicht hoog op de twee torentjes van le Cathédrale Saint Gatien.

We memoreren de laatste dagen. Elke nacht droomden we over de fiets, de ene keer dat we zo blij waren dat hij gemaakt was dat we zonder bagage wegreden. Of dat we de sleutel vergeten waren eruit te halen en de fietsen gestolen werden. De "topdroom " had Hans, we werden met een helikopter door KOGA met onze fietsen opgehaald, om het goed te maken met ons. Vanmorgen heeft Rita ook de consumentenbond ingelicht en ons blog doorgegeven. De afloop van de fiets horen jullie straks.

We drinken waarschijnlijk onze laatste halve liter wijn overdag, en die is zo lekker!!! Maar we hebben er alles voor over om door te gaan en praktisch alcoholvrij deze reis voort te zetten.
Hoera, hoera, we kunnen door, de fiets rijdt weer als een zonnetje, alle dank aan de fietsenmaker. We gaan zo wat inkopen doen voor morgen, na het ontbijt weer op pad, we hebben er zin in!!

De laatste hand wordt aan de fiets gelegd


De collega van de fietsenmaker en Rita proberen de fiets


Eugenie bedankt de fietsenmaker op haar manier

1 comment:

  1. Zo en nu die Franse mannen en de wijn met rust laten en trappen maar weer!

    ReplyDelete