Sunday 8 May 2011

Aubeterre- sur- Dronne

7-5-2011
Zeven en twintigste dag (19e fietsdag)
Vanmorgen avontuurlijk gestart. We kwamen in een industrie terrein terecht, waar geen uitweg mogelijk leek. Maar de garmin bracht ons weer op het rechte pad, maar vraag niet hoe! Dat we vertellen we wel als we weer thuis zijn!! Veel tegenwind en heuvelachtig, via Touvre, St.- Catherine, Torsac. We hebben een stempel gehaald bij het gemeentehuis daar, wat op zaterdag normaal dicht is, maar ze waren zo vereerd, dat het voor ons apart geopend werd.

We zijn nu aan de lunch in Ronsenac, de accu in de oplader. Toen we daar aankwamen werden we verwelkomd door een Belg, ook "op weg" die meteen wist dat wij Hollanders waren, omdat hij in Charroux in het informatiekantoor geweest was, waar wij geslapen hadden. Onze naam was ons dus al voorgegaan. We hebben net met zijn drieën gegeten, heel gezellig. Hij doet deze trip wel uit overtuiging, bijzonder!
Een grote hond, die ons bijna opat toen we binnen kwamen, ligt nu aan onze voeten.

 

 
 

Wij gaan nog even voort tegen de wind in. Vandaag bijna 70 km er op zitten, via Montignac , nu aangekomen in Auberterre- sur-Dronne. Onze Belg kwamen we nog een paar keer tegen. We zitten midden in het dorp op een plein in een hotel de France, meer dan 300 jaar oud. Onze fietsen staan in een garage op slot, we gaan morgen weer vroeg weg en regelen zelf alles omdat het ontbijt pas om 9 uur is. Lekker douchen en een drankje drinken!!

 
 
 
 


2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Drink een Frans wijntje op moederdag van ons. Sander&Anne

    ReplyDelete